top of page

KOE

Liikettä.
elokuvaia. Rakkautta.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
Skandinavian kansainvälinen elokuvafestivaali
LOKAKUU 15-17.11.2024
OODI / ONLINE

 yhtä erilaisia

VIDEO

SCIFF

Elokuvafestivaali toimii innostavana kulttuurisena foorumina lupaaville ja lahjakkaille elokuvantekijöille, jotka haluavat välittää oman uniikin äänensä elokuvallisen huippuosaamisen kautta samalla kun he syventyvät uusimpiin taiteen innovaatioihin.

Tätä kauan odotettua festivaalia juhlitaan vuonna 2023, ja se tulee tarjoamaan kiehtovan sekoituksen sekä fyysisiä näytöksiä että verkkolähetystä, avaten monipuolisen ja rikkaan elokuvakokemuksen kaikille.

Skandinavian kansainvälinen elokuvafestivaali on syyskuussa 2023 järjestettävä neljän päivän voimannäyte.

 

Tapahtuma kokoaa yhteen kansainvälisiä ja kotimaisia elokuvia ympärimaailmaa. Tapahtuma järjestetään verkossa ja Oodissa.

Bridal Henna

SCIFF ON:

Scandinavian  International Film Festival (SCIFF) astuu ylpeänä seitsemänteen vuotuiseen järjestelyynsä maailmanluokan tapahtumana. Vuonna 2023 olemme innoissamme juhlimassa parhaita elokuvia ja elokuvantekijöitä hybridifestivaalissa, joka tarjoaa verkossa ja livenä näytettäviä elokuvia.

Tämä festivaali toimii elokuvallisen kulttuurin kulmakivenä, tarjoten nouseville lahjakkaille elokuvantekijöille alustan ilmaista omaa ainutlaatuisuuttaan samalla kun ammentavat inspiraatiota huippusuorituksen perinteestä. Se on dynaaminen tila, jossa taiteen innovaatio ottaa keskeisen sijan.

Liity mukaan poikkeukselliselle elokuvalliselle matkalle vuonna 2023, kun jatkamme ihmisoikeuksien ja taiteellisen luovuuden edistämistä.

Elokuvia

Ajatuksia 

Myös mobiilisti

EXPERIENCE

TUNNE KINO

TIETOA FESTIVAALISTA

THE SCANDINAVIAN INTERNATIONAL FILM FESTIVAL tunnetaan korkean tason kulttuuritapahtumana Helsingissä, Suomessa.

Festivaali järjestetään lokakuussa 2023 ja se on hybriditapahtuma, joka sisältää sekä verkossa että paikan päällä tapahtuvia näytöksiä.

Festivaalin tavoitteena on toivottaa vuosittain yleisö tervetulleeksi viiden päivän ajanjaksoon näytösten parissa, jotka järjestetään sekä verkossa että todellisissa näyttämöissä.

SCIFF luo erinomaisen näyttämöympäristön, tarjoten korkealaatuisia paikkoja osallistujille esittää elokuviaan yleisölle ympäri maailmaa. Ammattilaisia ja alan vaikuttajia kutsutaan arvioimaan parasta työtä, ja palkinnot jaetaan festivaalin lopussa.

 

Festivaali koostuu kahdesta osasta: festivaalipäivistä ja näytönäytöistä. Festivaalin aikana valitut elokuvat esitetään festivaalipäivinä sekä näytönäytöspäivinä. Lisäksi festivaali järjestää ympäri vuoden erityistilaisuuksia eri puolilla Suomea.

Hide and Seek
COMMUNITY

NÄYTÖKSET
 

SCIFF 2023

SCIFF 2023

LOKAKUU

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

PYSY YHTEYDESSÄ 
 

CONTACT
bottom of page