top of page

Lähetysohjeet ja prosessi

Kaikki Skandinavian kansainväliselle elokuvafestivaalille lähetetyt elokuvat arvioivat ensin festivaalin valintakomiteamme. Lähetettäväksi hyväksytään vuosina 2017, 2018, 2019 ja 2020 tuotetut elokuvat mistä tahansa genrestä. Englanninkielinen tekstitys on todellakin elokuville, joissa on jokin muu kieli kuin englanti tai suomi. Tehtävä on iso urakka ja tänä vuonna valintalautakunta odottaa ja arvioi perusteellisesti satoja ehdotuksia. Eliminointiprosessin kautta valitaan elokuvat näytettäväksi festivaalin ja festivaalin erikoistapahtumassa.

Lähetä elokuvan moottoritiellä

Luo oma tili Filmfreewayllä Lataa elokuvasi Full HD:nä. FilmFreeway-tilisi sisältää rajattoman tallennustilan. Valitse Scandinavian International Film Festival ja lähetä elokuvasi.

Kaikki hakemukset on jätettävä ennen hakuajan päättymistä. Festivaali perii ilmoittautumismaksun. Tämä on hallinnollinen maksu, eikä se takaa, että elokuva valitaan. Osallistumismaksua ei palauteta. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta palauttaa DVD-levyjä tai jättää yksityiskohtaista palautetta elokuvastasi muuta kuin hyväksyttyä/ei hyväksyttyä. Ohjelmatoimikunnan hyväksymis-/hylkäämispäätös ilmoitetaan sinulle 10.7.2019 tai aikaisemmin.

kuva.PNG

LÄHETYSOHJEET

Sieppaa.PNG

Kaikki Skandinavian kansainväliselle elokuvafestivaalille lähetetyt elokuvat arvioivat ensin festivaalin valintakomiteamme. Lähetettäväksi hyväksytään vuosina 2017, 2018, 2019 ja 2020 tuotetut elokuvat mistä tahansa genrestä. Englanninkielinen tekstitys on todellakin elokuville, joissa on jokin muu kieli kuin englanti tai suomi. Tehtävä on iso urakka ja tänä vuonna valintalautakunta odottaa ja arvioi perusteellisesti satoja ehdotuksia. Eliminaatioprosessin kautta valitaan elokuvat näytettäväksi festivaalin ja festivaalin erikoistapahtumassa.

ELOKUVIEN LÄHETYS

Sieppaa.PNG

Lähetä elokuvan moottoritiellä

Luo oma tili Filmfreewayllä Lataa elokuvasi Full HD:nä. FilmFreeway-tilisi sisältää rajattoman tallennustilan. Valitse Scandinavian International Film Festival ja lähetä elokuvasi.

Kaikki hakemukset on jätettävä ennen hakuajan päättymistä. Festivaali perii ilmoittautumismaksun. Tämä on hallinnollinen maksu, eikä se takaa, että elokuva valitaan. Osallistumismaksua ei palauteta. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta palauttaa DVD-levyjä tai jättää yksityiskohtaista palautetta elokuvastasi muuta kuin hyväksyttyä/ei hyväksyttyä.

 

Ohjelmatoimikunnan päätöksestä hyväksyä/hylätä tiedotetaan sinulle 20.7.2020 tai aikaisemmin.

MUISTA

Sieppaa.PNG

Kaikkien valittujen elokuvien tulee voida ladata

Festivaali saa käyttää kaikkea festivaalille lähetettyä materiaalia, mukaan lukien julisteet ja trillerit, ilman lupaa.

Festivaali omistaa rajattomat esitysoikeudet valittuihin elokuviin. Esitysmaksua ei makseta. Festivaali omistaa oikeudet, ei näytä kaikkia valittuja elokuvia. Festivaalilla on oikeus näyttää kaikki valitut elokuvat festivaalin alatapahtumissa.

Pohjoismainen Aurora-palkinto on lähetettävissä voittajille ympäri maailmaa. Vastaanottaja on kuitenkin vastuussa lähetetyn pokaalin vaurioista tai katoamisesta. Huomaa, että voittajan tulee maksaa lähetyskulut ja järjestää ne. Huomioi, että festivaaleilla on oikeus muuttaa tai päivittää palkintojen muotoa ja materiaalia.

bottom of page